• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Nicklas Pedersens sæson er slut: Nedrykket efter stort drama i Belgien

Nicklas Pedersens sæson er slut: Nedrykket efter stort drama i Belgien
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mechelen og den tidligere landsholdsspiller Nicklas Pedersen skal ikke spille flere kampe i denne sæson. De er nemlig rykket ud af den bedste række i Belgien efter stort drama og beskyldninger om aftalt spil.

Af Anders Dehn

Da Superligaen for knap to år siden fik nyt format, kom inspirationen fra belgisk fodbold. Her er ligastrukturen dog en smule anderledes, eksempelvis fordi en klub rykker ned allerede efter grundspillet.

Det gik søndag ud over Mechelen og den tidligere landsholdsspiller Nicklas Pedersen. Og det var på ganske dramatisk vis. 

Før runden lå Mechelen a point med Eupen i bunden af rækken, og danskerklubben gjorde sit med en 2-0-sejr over Waasland-Beveren. Alligevel endte klubben som sorteper, da Eupen med en utrolig slutspurt mod Mouscron vandt 4-0.

Alle fire mål faldt i kampens sidste 20 minutter, og dermed sneg Eupen sig lige netop op foran Mechelen på en ét mål bedre målscore. Det betyder, at Mechelens sæson er slut allerede her i marts, mens resten af holdene skal spille henholdsvis mesterskabsspil og nedrykningsspil.

Det dramatiske forløb på sidste spilledag har ført til beskyldninger om aftalt spil, men Mouscron har udsendt en meddelelse, hvor klubben slår fast, at den altid gør tingene på den rigtige måde, og samtidig opfordrer anklagerne til at bibringe beviser.

Nicklas Pedersen spillede de første 78 minutter i Mechelens forgæves sejr og har i det hele taget været fast mand gennem det meste af sæsonen. Han har bidraget med 4 mål i 25 ligakampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus