Nicolai Jørgensen er tilbage: Fik comeback for Feyenoord i testkamp

Den danske angriber Nicolai Jørgensen er tilbage i aktion for Feyenoord.

Han har siddet ude med en skade i hele opstarten, men torsdag var der endelig godt nyt for den danske angriber Nicolai Jørgensen, 27 år.

Angriberen fra Feyenoord har de sidste uger gradvist øget sin træning, og torsdag var den danske landsholdsspiller også i aktion for Feyenoord.

Den hollandske klub spillede en testkamp bag lukkede døre, hvor modstanderen var Jong NEC (NECs reservehold, red.), og her fik danskeren en halvleg, skriver Feyenoord på klubbens hjemmeside.

Og danskeren viste målnæsen frem: Nicolai Jørgensen scorede et enkelt mål i opgøret mod NECs reservehold, der blev vundet af Feyenoord med 4-1. Ud over Jørgensen scorede også Steven Berghuis, Luis Sinisterra og Joël Zwarts.

Feyenoord spillede af gode grunde ikke med sine bedste spillere, da flere er afsted i landsholdstjeneste. Nicolai Jørgensne har døjet med en fodskade, og med minutterne i benene kan snart være aktuel for Feyenoords førstehold.

I sidste sæon scorede Nicolai Jørgensen 10 gange i ligaen for Feyenoord. Han havde håbet på at bruge denne sommer på at skifte væk fra Feyenoord, men dels et dårligt VM, dels skaden holdt danskeren fra at forlade det hollandske.