Nicolai Jørgensen på måltavlen inden landsholdspausen
Benelux

Nicolai Jørgensen tager til landsholdssamling med et mål i Æresdivisionen i bagagen.

Med de to altafgørende landskampe om VM-billetter mod Irland lige om hjørnet fik landsholdsangriberen Nicolai Jørgensen søndag eftermiddag lige bevist, at han er en, som man godt kan regne med, når der skal scores mål.

Det skete i opgøret mellem hans hollandske mesterklub Feyenoord og Den Haag, som endte 2-2, hvor Nicolai Jørgensen stod for målet til 1-0 for sit hold. Det kom allerede efter fire minutter, da Nieuwkoop kom igennem på højresiden og lagde bolden præcist ind i panden på Jørgensen, der omsatte til scoring.

Den Haag fik siden vendt kampen på hovedet, da Meijers kort før pausen fik udlignet, og efter pausen bragte midterforsvareren med det bemærkelsesværdige navn Wilfried Kanon bringe sit hold foran, da der var spillet 55 minutter.

Feyenoord lænede sig op ad et nederlag i resten af opgøret, men med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid kunne Karim El Ahmadi gøre det til 2-2, som altså også endte med at blive til kampens endelige resultat.

Det ene point betyder, at Feyenoord nu er på sjettepladsen i Æresdivisionen, hvilket da også indikerer, at de har haft svært ved at surfe videre på samme bølge fra sidste sæson, hvor det blev til guld. Desuden har de ni point op til PSV på førstepladsen, som har spillet en kamp færre.