Nicolai Jørgensen på vej tilbage: Matchvinder i reserveholdskamp
Benelux

Den danske landsholdsangriber scorede torsdag sit første mål efter sin skade, da han blev matchvinder i Feyenoord-reservernes 1-0-sejr over NAC Breda.

Nicolai Jørgensen har stort set siddet ude med en fodskade lige siden det famøse straffespark i VM-ottendedelsfinalen mod Kroatien, men i de seneste par uger har Feyenoord-angriberen været på vej tilbage i omdrejninger.

I de seneste fire ligakampe har han gradvist fået mere spilletid, og i weekenden startede han for første gang inde i denne sæson og spillede samtlige 90 minutter, da Feyenoord spillede 1-1 med Willem II.

Den 27-årige angriber er derfor ikke en del af Åge Hareides landsholdstrup til kampene mod Irland og Østrig, så i stedet spillede han torsdag aften for klubbens reserver, da de mødte NAC Breda.

Her fik Nicolai Jørgensen endnu engang 90 minutter og scorede tilmed kampens enlige mål, da han dukkede op i feltet og sparkede bolden i nettet på tæt hold. (SE MÅLET NEDENFOR)

Den tidligere FCK-angriber er altså på vej tilbage i omdrejninger og må forventes endnu engang at starte inde, når Feyenoord møder Zwolle efter landskampspausen.