• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Andreas Arp

Nicolai Jørgensen skadet på ubestemt tid

Nicolai Jørgensen skadet på ubestemt tid
Foto: Getty Images

Den danske landsholdsangriber kan ikke selv fortælle, hvornår han igen er klar for sin hollandske klub, Feyenoord.

Af Andreas Arp

Det vil være synd at sige, at danske Nicolai Jørgensen har haft en særlig god sommer.

Danskeren spillede en uheldig rolle, da han var en af de tre landsholdsspillere, som brændte fra 11-meter-pletten i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien i VM-ottendedelsfinalen, og generelt spillede han en sløj VM-slutrunde i Rusland. 

Læs også: Avis: Interessen for Nicolai Jørgensen er dalet

De dårlige præstationer skulle angiveligt have kostet ham et muligt skifte væk fra Feyenoord, og nu er danskeren så også blevet skadet.

Det er også derfor, at Nicolai Jørgensen ikke har været med i truppen i de første kampe i sæsonen for Feyenoord, som slet ikke er kommet i gang. I går, torsdag, blev det til et samlet nederlag til Ricardo Moniz' AS Trencin og dermed også et exit fra Europa League-kvalifikationen, og i weekendens Eredivisie-premiere tabte holdet med 2-0 til De Graaafschap. 

Det hollandske medie RTV Rijnmond har været i kontakt med Nicolai Jørgensen, der fortæller, at han træner med igen fra næste uge, men at han stadig ikke selv kan fortælle, hvornår han er kampklar igen. Det skriver mediet voetbalprimeur.nl.

Nicolai Jørgensen var flyvende i sin første sæson i Hollands bedste række tilbage i 2016/2017, hvor han var stærkt medvirkende til at Feyenoord blev mestre med sine 21 mål, som også gjorde ham til ligatopscorer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus