Benelux

Nicolai Jørgensen takkede for startplads: Åbnede kampen med assist

Den danske angriber var med fra start, da Feyenoord besejrede Utrecht med 2-1 i Æresdivisionen.

Danske Nicolai Jørgensen var med fra start, da Feyenoord på udebane mødte Utrecht.

Her lykkedes det Feyenoord at vinde 2-1. Sejren blev grundlagt med en dansk kattepote efter et kvarters spil.

Nicolai Jørgensen var nemlig med i kampens første mål, hvor han fandt holdkammeraten Orkun Kökcü, der med et langskud udplacerede gæsternes målmand.

Føringen fik kun lov at stå i to minutter, da hjemmeholdet svarede igen på et hjørnespark, hvor Justin Hoogma kom først på bolden og headede udligningen ind.

Anden halvleg åbnede med en scoring. Heldigvis for Feyenoord, var den signeret af Jens Toornstra, hvis mål endte med at sikre Feyenoord de tre point, da der ikke blev scoret yderligere.