• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Simon Møbjerg Sørensen

Officielt: Nicklas Pedersen får fire år i Gent

Officielt: Nicklas Pedersen får fire år i Gent
Illustration

Allerede for et par dage siden meldte Mechelen ud, at var enige med Gent om et salg af Nicklas Pedersen. Nu er danskeren blevet præsenteret. Han får en kontrakt på fire år.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Den danske landsholdsangriber Nicklas Pedersen har nu endelig fået sit skifte til Gent på plads. Det skriver klubben på sine hjemmeside, hvor de også beretter, at Pedersen har fået en kontrakt på fire år.

Mechelen meldte allerede i lørdags ud, at de de var blevet enige med Gent om en pris på danskeren, der ville blive det største salg i klubbens historie. Kontrakten mellem Pedersen og Gent var dog ikke helt på plads, og først nu kan Gent altså præsentere danskeren.

Nicklas Pedersen scorede i sidste sæson 13 mål i 27 kampe for Mechelen, som han kun nåede at repræsentere i én sæson efter skiftet fra Groningen i sommeren 2012.

Det forlyder fra Belgien, at Nicklas Pedersen koster Gent godt 15 millioner kroner.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.