• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Ombejlet Nicklas P. gået i tænkeboks

Ombejlet Nicklas P. gået i tænkeboks
Illustration

Nicklas Pedersen er vendt tilbage fra ferie, og nu er det op til danskeren at skænke fremtiden en masse tanker.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen er en ombejlet herre i Belgien, hvor han har haft stor succes, siden han skiftede til KV Mechelen for godt og vel et år siden. Den danske landsholdsangriber underskrev en tre-årig aftale med Mechelen, og den belgiske danskerklub ser gerne, at Pedersen opfylder den kontrakt. Der har dog også floreret rygter om, at Gent har et godt øje til den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Nicklas Pedersen vendte i går tilbage til KV Mechelen efter en forlænget sommerferie, og her havde han en snak med klubben om fremtiden. Hvad der præcis blev snakket om, vil Pedersen ikke ind på, men han understreger, at det var et godt møde.

- Det var en god samtale. Nu vil jeg tænke lidt over tingene, og så må vi se, hvad der sker i løbet af de næste par uger. Jeg har en god mavefornemmelse omkring KV Mechelen, siger Nicklas Pedersen til Antwerpen Gazette.

Danskeren vil ikke forholde sig til, om han er interesseret i et skifte til Gent.

- Det ved jeg ikke. Jeg har end ikke været i kontakt med folkene fra Gent, fastslår Nicklas Pedersen.

I sidste uge fastslog KV Mechelens formand Johan Timmermans, at Gent skal have den helt store tegnedreng op af lommen, hvis Nicklas Pedersen skal lokkes væk fra klubben.

- I sidste uge ringede Michel Louwagie (Gents sportsdirektør, red.) til mig, og vi snakkede om en pris. Jeg vil ikke komme nærmere ind på detaljerne, men jeg kan sige, at hvis vi sælger Pedersen, så bliver han den dyreste spiller i klubbens historie, lød det fra Timmermans.

KV Mechelen råder foruden Nicklas Pedersen over danskerne Mads Junker og Thomas Enevoldsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus