• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Opmuntrende nyt om skadet Nicolai Jørgensen: Han gør fremskridt

Den danske angriber Nicolai Jørgensen er tæt på at være kampklar igen for Feyenoord.

Af Kenneth Jensen

Landsholdsspiller Nicolai Jørgensen har ikke fået den ønskede start på sæsonen i Holland.

Angriberen havde håbet på at bruge sommerens VM-slutrunde som affyringsrampe i forhold til et stort skifte til udlandet, men et dårligt personligt VM og en skade i opstarten hos Feyenoord har betydet, at den tidligere FCK-angriber stadig er på kontrakt i Rotterdam-klubben.

Nu er der dog lidt godt nyt for Nicolai Jørgensen og Feyenoord: Den danske angriber er tæt på at være sin skade helt kvit.

27-årige Nicolai Jørgensen, der for to sæsoner siden blev topscorer i Holland, træner igen sammen med holdet, og selv om weekendens kamp nok er for tidlig for danskeren, ventes han at være tilbage i midten af september.

- Det går rigtig godt for ham - han har heldigvis fået minutter i træningen. Det var første gang, han var i stand til at træne med gruppen, og det er jeg tilfreds med. Nu håber jeg, han kan fortsætte med at tage skridt, så han snart kan udtages til truppen, siger træner Giovanni van Bronckhorst til Feyenoord TV og forklarer:

- Der kommer en landskampspause, og det vil give ham ekstra tid til at forberede sig fysisk, og je gforventer, at han er noget længere, når (landskamps)pausen er forbi.

Nicolai Jørgensen og Feyenoord har en skuffende sæson i fjor, hvor klubben blot blev nummer fire i rækken. Personligt var det også en skuffende omgang for Jørgensen, der scorede 10 gange i 26 kampe i Æresdivisionen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus