Dagens Spilforslag: Målfattigt i England
2016-01-28 14:49

Lasse Schöne var en stor profil i Ajax Amsterdam. Nu er han fast reserve. Og han hader det.

Man skal ikke så lang tid tilbage, før Lasse Schöne var et af de hotteste navne i Ajax Amsterdam og på blokken i store klubber som eksempelvis AC Milan. Nu er situationen en ganske anden for den 29-årige offensivspiller.

I denne sæson har han været marginalspiller på Frank de Boers Ajax-mandskab, og det hører til sjældenhederne, at danskeren starter inde for den hollandske storklub. En stor nedtur for Schöne, der da heller ikke lægger skjul på sin skuffelse.

- Det her var selvfølgelig ikke, hvad jeg havde i hovedet, da jeg sidste sæson forlængede min kontrakt med to år. Jeg hader det også. Jeg har flere gange siddet og tænkt, at jeg godt kunne være blevet brugt i den ene eller den anden kamp. Men sådan er det, når man sidder på bænken - man kan godt føle sig lidt uretfærdigt og urimeligt behandlet, siger Lasse Schöne til Het Parool.

Han har fortalt Frank de Boer om sin skuffelse over den manglende spilletid.

- Jeg har slået alarm over for Frank, men samtalen forbliver mellem os. Min holdning til Ajax har ikke ændret sig. Jeg nægter at kaste håndklædet i ringen. Jeg træner godt, forbliver positiv og håber på en større rolle, lyder det fra danskeren.

Ajax Amsterdam afviste i sommer et stort millionbud på Lasse Schöne fra russiske Dynamo Moskva.

SENESTE NYT...
OP | NED