• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Morten Jørgensen

Robin van Persie forventer karrierestop til sommer

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, Robin van Persie, forventer at stoppe sin aktive karriere efter denne sæson.

Af Morten Jørgensen

I en række sæsoner var Robin van Persie blandt de bedste angribere i Europæisk fodbold, og han scorede et hav af mål for både Arsenal og Manchester United. De seneste år er det dog stilnet af for hollænderen.

Ikke siden 2015/16-sæsonen har den 35-årige skarpretter lavet mere end 10 ligamål, og siden januar har han været tilbage, hvor det hele startede – i Feyenoord.

Det kan dog også meget vel være i den hollandske storklub, at Robin van Persie afslutter sin karriere, for han forventer at lægge fodboldstøvlerne på hylden, når sæsonen går på hæld.

- Hvornår jeg skal stoppe? Det er normalvis efter denne sæson. Det var også meningen. Jeg vil være 36 år, og jeg vil have været professionel i 18 år. Og siden jeg var fem, har jeg været involveret i fodbold, fortæller angriberen til Algemeen Dagblad.

I denne sæson har Robin van Persie dog ikke vist nogle tegn på alderdom. Han har således lavet seks mål og to assists i ni ligakampe for Feyenoord, hvor Nicolai Jørgensen har været en del fraværende grundet en skade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.