• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Martin Davidsen

Simon Poulsen om ny klub: Presset er stort

Simon Poulsen om ny klub: Presset er stort
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Simon Poulsen har fået en blandet start i PSV.

Af Martin Davidsen
Den danske venstreback Simon Poulsen skiftede i sommer fra AZ til den hollandske topklub PSV. 
 
Indtil videre har skader forhindret danskeren i at slå til i Eindhoven-klubben, og Simon Poulsen er da heller ikke helt tilfreds med sin første tid i klubben.
 
- Det har været blandet. Jeg er rigtig glad for at være kommet dertil. Det er en stor klub og en fed klub. Det er et fedt miljø, og der er højt niveau til træning. Der er nogle gode gutter på holdet, og jeg er meget glad for det. Men jeg begyndte med en fibersprængning i opstartsfasen, og derefter fik jeg en forstrækning i læggen, og det har ikke været optimalt spilletidsmæssigt. Det har været begrænset, og jeg er kun startet inde to gange. Det er skuffende, men jeg føler, at jeg er kommet godt tilbage, og der skal nok komme mere spilletid, siger Simon Poulsen til tipsbladet.dk.
 
Han har fornemmet et øget pres med skiftet til PSV.
 
- Man kan mærke presset. I AZ var der også pres på, men et nederlag er acceptabelt engang imellem. I PSV skal der vindes i hver eneste kamp. Selvom vi vandt 2-1 over NEC,  var der lidt trykket stemning efter kampen, og publikum var ikke helt tilfredse. Det er noget andet. Vi skal helst vinde, helst stort og helst med god fodboldfolk. Men det er helt sikkert med til at udvikle mig, og jeg kan også mærke på intensiteten til træning, at der er kamp om pladserne, siger Simon Poulsen. 
 
Den danske back er lige nu med landsholdet, der torsdag møder Portugal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus