Benelux

Skadesfri Berggreen på måltavlen for første gang i halvandet år

Emil Berggreen scorede fredag sit første mål for sin nye klub FC Twente. Danskerens første mål efter en skadespause, der holdt ham ude hele sidste sæson.

Den tidligere Hobro-angriber Emil Berggreen har været gennem et sandt skadeshelvede, der holdt ham helt ude af aktion for Mainz i sidste sæson.

Det har denne sæson sendt ham videre til FC Twente og fredag gav det så pote for Emil Berggreen, der scorede sit første mål i Æresdivisionen.

Det skete i overtiden af kampen mellem Twente og Heracles. Twente tabte dog kampen på hjemmebane 2-3, så Berggreens reducering endte ikke med at være til mere end pynt.

Målet er Berggrens første siden han nettede to gange for Mainz i en Bundesliga-kamp mod Hoffenheim den 10. februar sidste år.

Berggreen blev skiftet ind til de sidste 20 minutter af kampen mod Heracles. Det var Beggreens fjerde indhop for Twente, og han har sammenlagt nu spillet 58 minutter i Æresdivisionen.