• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Skadet dansk angriber misser årets sidste Heerenveen-kamp

Foto: Getty Images

Danske Jens Odgaard er ikke til rådighed for Heerenveen, der i weekenden møder Heracles.

Af Kenneth Jensen

Han er topscorer for Heerenveen, men danske Jens Odgaard får lørdag ikke mulighed for at øge sin måltotal for den hollandske klub, der får besøg af Heracles.

U21-landsholdsspilleren, der indtil videre har spillet alle kampe i sæsonen, er blevet skadet, og således misser han årets sidste kamp.

Den gode nyhed for 20-årige Jens Odgaard er dog, at han kun misser én kamp, da den hollandske Eredivisie går på juleferie.

Dermed skal Heerenveen til at tænke alternativt, da man ikke har en direkte erstatning for danskeren, der er startet inde i alle kampe i den bedste hollandske række i denne sæson.

Før opgøret mod Heracles ligger Heerenveen nummer syv i ligaen med 27 point - klubben er fem point efter Willem II, der er nummer tre. 

Det var tirsdag i pokalkampen mod Roda, som Heerenveen vandt med 2-0, at Odgaard blev ramt af en skade.

Danskeren er udlejet fra US Sassuolo til Heerenveen denne sæson. Han er ikke den eneste dansker i klubben - Daniel Høegh og Andreas Skovgaard spiller i forsvaret, og på den offensive del af midtbanen er Anders Dreyer, som klubben har lejet i Brighton denne sæson. Også Emil Frederiksen er på kontrakt i klubben.