• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Skadet Dolberg misser endnu en Ajax-kamp

Kasper Dolberg sad over, da Ajax mødte Sturm Graz i sidste uge, og det samme gør sig gældende denne gang. Lasse Schönes plads kan også komme i fare.

Af Anders Dehn

Ajax kom fint fra start i denne sæson, da holdet i sidste uge tog hul på Champions League-kvalifikationen. Her vandt Amsterdam-mandskabet med 2-0 hjemme over Sturm Graz, men det var kun med en enkelt dansker på banen.

Mens Rasmus Nissen Kristensen sad hele kampen på bænken, var Kasper Dolberg blevet skadet i træningen op til opgøret. Der var en vis forhåbning om, at angriberens forstrækning i maveregionen ville fortage sig i tide, så han kunne komme med på flyet til returkampen i Østrig, men det er ikke tilfældet.

Den hollandske avis De Telegraaf skriver, at Dolberg fortsat er for skadet til at spille, og at han dermed bliver hjemme i Amsterdam, mens holdkammeraterne onsdag skal forsøge at forsvare føringen fra det første opgør.

Avisen åbner desuden op for, at Lasse Schöne kan miste sin plads i startopstillingen til nyindkøbet Dusan Tadic. Serberen erstattede netop den danske VM-spiller efter 66 minutter af det første opgør, men inden da havde Schöne scoret til resultatet 2-0 på straffespark.

Den samlede vinder kan se frem til at møde Standard Liége i tredje runde af Champions League-kvalifikationen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus