Smuk Conboy-scoring i Holland
Benelux

Kevin Conboy scorede et fremragende mål direkte på frispark, da NEC Nijmegen og AZ Alkmaar spillede 1-1 i Holland.

Kevin Conboy er mest kendt for at rage gule og røde kort til sig, og jovist, den tidligere Esbjerg-spiller fik da også et gult kort, da NEC Nijmegen søndag eftermiddag havde besøg af AZ Alkmaar i den hollandske Æresdivision.

Men danskeren præsterede også noget, man meget sjældent ser fra hans side – han kom nemlig på måltavlen i opgøret, der endte 1-1.

Efter 19 minutter sendte Kevin Conboy et frispark direkte i kassen med sit venstre ben, og dermed udlignede han den føring, Adam Maher havde skaffet AZ Alkmaar to minutter forinden. Yderligere blev det ikke scoret i kampen.

Med 13 minutter tilbage af opgøret fik den tidligere AGF-topscorer Aron Johannsson debut for AZ Alkmaar, da han blev sendt i aktion i stedet for Etienne Reijnen. På dette tidspunkt var gæsterne en mand i overtal, efter at Nijmegens Nick Van der Velden var blevet udvist efter en times spil. Også Søren Rikes var med i opgøret.

Andetsteds vandt FC Groningen med 3-1 over Heerenveen.