• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Trist Nicklas P.: Troede jeg kendte Mechelen

Trist Nicklas P.: Troede jeg kendte Mechelen
Illustration

Nicklas Pedersen ærgrer sig over den afsked, han fik i Mechelen, hvor rygter om trusler og stridigheder satte dagsordnen til sidst.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen er skiftet fra KV Mechelen til Gent i Belgien for et beløb i omegnen af 14 millioner kroner, hvilket er nok til at slå transferrekorden i Mechelen. Dermed skulle man tro, at alle var glade og tilfredse.

Det er imidlertid langt fra sådan, at det forholder sig. Mechelen ville nemlig gerne have beholdt sin danske topscorer, men Pedersen ønskede ikke at blive, og kort før skiftet blev officielt, udtalte Mechelens formand Johan Timmermans, at Pedersen var parat til at gå rettens vej for at komme væk fra klubben. Det blev i medierne udlagt som, at den danske angriber havde truet sig vej væk fra KV Mechelen.

Nu står Nicklas Pedersen med en Gent-trøje over hovedet og kan kun ærgre sig over den afsked, han fik med sin nu forhenværende arbejdsgiver.

- Tro mig, det var en meget svær beslutning. Jeg har ikke sovet i flere nætter på grund af stress og hovedpine. Bare spørg de andre i omklædningsrummet – de kan bevidne, at jeg har været et vrag, siger Nicklas Pedersen til Antwerpen Gazette og tilføjer:

- Jeg var meget overrasket over de historier, der kom frem. De passer overhovedet ikke. Jeg var ærlig fra begyndelsen og informerede Mechelen hele vejen. Da de fandt ud af, at min beslutning var definitiv, reagerede de ikke. Det var meget uprofessionelt.

- Det var ikke det farvel, jeg ønskede at få med så smuk en klub. Jeg spillede efter reglerne i modsætning til klubben, men fik hele skylden, fordi bestyrelsen ønskede at beskytte sig selv. Det er en stor skam. Jeg troede, jeg kendte disse mennesker, slutter Nicklas Pedersen.

Den danske landsholdsspiller har underskrevet en fire-årig kontrakt med Gent.

Superliga

Mere Superliga

Fokus