• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Oliver Okstrøm

Ung Ajax-dansker nomineret til Golden Boy

Foto: Ajax

Danske Victor Jensen er med i opløbet om Golden Boy, og han får selskab af Kamil Grabara, som spillede for AGF i foråret.

Af Oliver Okstrøm

De 100 nominerede til årets Golden Boy-pris er nu blevet afsløret. Det er den italienske sportsavis Tuttosport, der står bag kåringen, og på deres hjemmeside har man nu løftet sløret for de 100 spillere, der skal kæmpe om prisen.

Her er der endnu engang blevet plads til en dansker, og her er der tale om den 19-årige Victor Jensen, som nu er blandt de spillere, som brugerne på den italienske sportsavis' hjemmeside nu kan stemme om.

Det kan man gøre her, hvor Victor Jensen er nummer 42 på listen, der er sat tilfældigt sammen.

Victor Jensen er dog ikke den eneste, der har relation til Danmark. Den tidligere AGF-målmand, Kamil Grabara, som spillede i Superligaen i foråret i den netop overståede sæson er ligeledes med på listen over nominerede.

Hvis det skal blive til en endelig sejr og pris til enten Victor Jensen eller Kamil Grabara, så skal de blandt andet slå Ajax' Matthijs de Ligt, som vandt prisen for 2018. Derudover kan spillere som Benficas Joao Felix og Juventus' Moise Kean nævnes.

Undervejs bliver der siet spillere fra, og til december bliver den endelige vinder fundet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.