• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Morten Jørgensen

Van der Vaart: Huntelaar har gjort Dolberg usikker

Rafael van der Vaart mener, at Kasper Dolberg ikke har haft godt af at få Klaas-Jan Huntelaar som konkurrent i Ajax.

Af Morten Jørgensen

Da Klaas-Jan Huntelaar for snart to år siden blev hentet til Ajax på en fri transfer, var Kasper Dolberg relativt sikker på en plads i startopstillingen, men det er der sidenhen blevet lavet om på.

Den 35-årige hollænder er gået ind på Ajax-mandskabet og har taget en del spilletid fra Kasper Dolberg, som ellers lignede et af de næste store Ajax-salg, da han i 2016/17-sæsonen scorede 23 sæsonmål.

Klaas-Jan Huntelaars ankomst lader dog til at have sat en lille stopper for den danske angribers udvikling, og ifølge Rafael van der Vaart skyldes det blandt andet, at Kasper Dolberg er blevet usikker ved at have fået en så markant angrebskonkurrent.

- Da Ajax hentede ham tilbage, tænkte jeg, at det ikke ville gøre Dolberg glad. Huntelaar er ikke andenviolin i angrebet, og han er også rigtig god. Det gør en ung spiller usikker, fortæller Rafael van der Vaart til den hollandske TV-station, NOS, ifølge voetbalprimeur.

I denne sæson har Klaas-Jan Huntelar spillet 34 kampe med 15 mål til følge, mens Kasper Dolberg har været på banen i 33 kampe, hvor han har leveret 11 scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus