• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mathias Høj Jensen

Van Persie: Kompany forsøgte at hente mig til Anderlecht

Foto: Getty Images

Anderlecht-manager Vincent Kompany har givet Robin van Persie tilbuddet om at få en kontrakt som spiller i Anderlecht i denne sæson, men den hollandske angriber afviste.

Af Mathias Høj Jensen

Robin van Persie stoppede sin professionelle karriere som fodboldspiller i sommeren sidste år, men selvom karrieren var lagt på hylden, så var der stadig bud efter ham.

I forbindelse med en testimonial-kamp mellem Manchester City og og 11 Premier League-legender på Etihad Stadium i september spillede van Persie for sidstnævnte hold. I opgøret stod hollænderen blandt andre over for belgiske Vincent Kompany, der til daglig er manager for Anderlecht.

Læs også:Avis: Bubacarr Sanneh formaliteter fra ny klub

- Det var en vidunderlig aften. En god, gammel fornøjelse kun med topspillere på banen, siger van Persie til Het Laatste Nieuws.

Kompany henvendte sig til van Persie efter kampen i håbet om, at den tidligere United-angriber vil takke ja til en kontrakt som spiller på sit belgiske mandskab. 

Læs også:Romelu Lukaku takker tidligere FCK-træner: Han gav mig chancen

- Efter 70 minutter begyndte jeg at få smeter i hele kroppen, men jeg forlod ikke banen. Næste dag ringede Kompany til mig. Han var overbevist om, at jeg kunne hjælpe til (som spiller, red.) på hans Anderlecht-mandskab.

- Jeg så tilbuddet som et kompliment, men jeg vågnede den morgen med smerter i mine lårmuskler. Derfor vidste jeg, at jeg ikke skulle starte med at spille igen.

Van Persie er nu fodboldekspert på den britiske sportskanal BT Sport.

Læs også:Minder om Bubacarr Sanneh-handel: Horsens lejer gambier

Læs også:Brøndby sat i forbindelse med Sanneh

Læs også:Ny Malmö-angriber afslører: Var ikke tæt på FC København

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.