• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Younes Namli har afvist flere klubber: Stadig åben for klubskifte

Younes Namli har afvist flere klubber: Stadig åben for klubskifte
Foto: Getty Images

Danske Younes Namli har blandt andre tiltrukket sig interesse fra Genoa, men det skifte blev ikke til noget.

Af Ole Hoffskov

Den danske midtbanespiller Younes Namli var tidligere på sommeren tæt på at skifte til Serie A-klubben Genoa, men handlen blev ikke til noget, er derfor er det tidligere AB-talent fortsat at finde i PEC Zwolle. Danskeren noterede sig naturligvis interessen fra støvlelandet, men han forsøgte så vidt muligt at abstrahere fra det og koncentrere sig om hverdagen i Holland.

- Interessen blev konkret ret tidlig, men jeg regnede på intet tidspunkt med et klubskifte, fordi jeg ved, at alt skal være 100 procent på plads ved en transfer, og det kræver meget, siger Younes Namli til De Stentor.

Genoa og PEC Zwolle kunne ikke nå til enighed, og senere opstod der også interesse fra tyrkiske Kasimpasa, som dog først skulle sælge en spiller for at få plads til Younes Namli, og nu er det ikke længere aktuelt.

- Jeg afviste et par klubber med det samme. Jeg fandt det ikke interessant, og jeg skriver ikke blindt under alle steder. Alt skal være rigtigt, ellers bliver jeg hos PEC. Der er stadig masser at spille for her, siger Namli og fastslår, at han stadig er åben for et skifte denne sommer:

- Jeg har ambitioner, og hvis der er en god mulighed, er jeg åben for det. Hvis jeg ender med at blive her, er jeg også glad. Jeg har en fornemmelse af, at vi har holdet til at spille med om europæisk fodbold i den kommende sæson. Alt skal være rigtigt, ellers bliver jeg hos PEC. 

24-årige Younes Namli kom til PEC Zwolle fra Heerenveen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus