• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

40, fed og færdig? Werder Bremen skal snakke fremtid med Pizarro

Foto: Getty Images

Claudio Pizarro kan komme til at fortsætte endnu en sæson i Werder Bremen, der vil snakke fremtid med den aldrende angriber.

Af Morten Jørgensen

Det er efterhånden 20 år siden, at Claudio Pizarro fik debut på Werder Bremens førstehold, men angriberen fra Peru holder sig stadig i gang.

Så sent som i weekenden var han på pletten for Werder Bremen, der leverede et flot comeback på hjemmebane mod Dortmund. Målet, som den 40-årige angriber lavede, sikrede Werder Bremen et 2-2-resultat, der samtidig stak en stor kæp i hjulet for Dortmund og klubbens jagt på det tyske mesterskab.

Gennem sæsonen har Claudio Pizarro været på banen i 28 kampe for Werder Bremen, og selvom han kun sjældent er at finde i startopstillingen, holder han et ganske pænt scoringsgennemsnit på et mål hver 127. minut.

Selvom den tidligere Chelsea- og Bayern München-spiller er fyldt 40 år, er det ikke sikkert, at han indstiller karrieren efter denne sæson. Således skriver den tyske avis, Bild, at bestyrelsen vil diskutere fremtiden med ham i løbet af de kommende dage.

Her skal parterne vurdere, om det giver mening at forlænge samarbejdet med veteranen, som vil kunne se frem til at få en meget præstationsbaseret kontrakt, hvilket han også allerede har nu.

Avisen rapporterer, at Claudio Pizarro i indeværende sæson har tjent flere penge på sine bonusser i den nuværende aftale end på sin grundløn, der angiveligt ligger på lidt over 2,2 millioner kroner om året.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.