AC og Vestergaard med i imponerende Gladbach-comeback

Leverkusen var foran 2-0 på hjemmebane mod Gladbach, men alligevel var det gæsterne der løb med sejren.

Hverken Bayer Leverkusen eller Gladbach har for alvor fået gang i deres sæson endnu, men lørdag fik de atter chancen for at vende det faktum.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og på fire gyldne minutter sørgede Jonathan Tah og Javier Hernandez for at Leverkusen foran med 2-0.

Stillingen holdt til pause, men efter pausen var det to helt andre hold der kom på banen.

Lars Stindl reducerede kun syv minutter efter pausen og kun seks minutter senere havde selv samme Stindl udlignet.

Med 20 minutter tilbage af kampen fuldførte Raffael comebacket, da han udnyttede Christopher Kramers oplæg og scorede til 3-2, som også blev kampens resultat.

Sejren sender Gladbach op på 13. pladsen, mens Leverkusen fortsætter på ottendepladsen.

Jannik Vestergaard og Andreas Christensen spillede hele kampen.