• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Agent: Real Madrid-lejesvend føler sig hjemme i Dortmund

Achraf Hakimi føler sig hjemme i Dortmund, men der har ikke været kontakt med Real Madrid om at skifte permanent, forklarer spillerens agent.

Af Victor Risager

Borussia Dortmund vekslede for nylig Paco Alcacers lejeaftale til en permanent aftale, og klubbens sportsdirektør Hans-Joachim Watzke varslede, at de ville forsøge at gøre det sammen med en anden lejesvend, Achraf Hakimi.

Hakimi er i denne og næste sæson udlejet fra Real Madrid, men står det til Dortmund, bliver han altså længere i klubben.

De rygter puster Hakimis agent, Alejandro Camaño, nu til. Ifølge AS fortæller han således, at Hakimi føler sig hjemme i Dortmund, og at han ikke tænker på Real Madrid. 

- Dortmund er en utrolig klub, og Achraf føler sig allerede hjemme. Han har det virkelig godt og nyder det øjeblikket. Vi vil se, hvad fremtiden byder på. Vi tænker ikke på Real Madrid, og Achraf er helt fokuseret på Borussia Dortmund, fortæller Camaño.

Camaño understreger dog, at der ikke har været kontakt med Real Madrid om at skifte lejeaftalen ud med en permanent en af slagsen.

- Aftalen mellem klubberne har ikke ændret sig, og der har ikke været nogen samtale med Real Madrid, siden han kom her. Vi er taknemmelige over, at Dortmund giver ham muligheden for at spille på øverste niveau i en stærk liga som Bundesligaen.

Hakimi, der kan gøre sig på backpladser, har i denne sæson spillet 12 kampe for Dortmund med ét mål og seks oplæg til følge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus