2016-03-16 20:41
Foto: Matthias Schrader/Polfoto

Bayern München ville ikke være ligeså succesfulde, hvis Pep Guardiola ikke var på sidelinjen, sådan lyder de rosende ord, der kommer fra David Alaba forud for aftenens opgør mod Juventus.

David Alaba er begejstret for sin manager Pep Guardiola, som i aften skal prøve at dirigere Bayern München i Champions Leagues kvartfinaler. Det skal ske mod Juventus efter, at det første opgør endte 2-2. 

Forud for aftenens kamp har den østrigske back benyttet lejligheden til at rose den spanske manager, der til sommer drager til engelsk fodbold. 

- Han er meget krævende, men det er fantastisk at træne med ham. Det er som om, at han har genopfundet fodbold, siger han ifølge Goal.com og fortsætter: 

- Han tænker på fodbold 24 timer i døgnet, han forklarer altid på skærmen, hvad der er den bedste måde, at angribe på, at forsvare på og spille med bolden på. 

Den grundige træning og den grundige træner er også tydelig på banen, mener Alaba, der ikke mener, at Bayern havde været ligeså succesfulde, som de er nu, uden Pep Guardiola på sidelinjen. 

- Nu er det hans tredje år her, så vi forstår ham bedre. Vi ville ikke være så succesfulde uden ham. Han har givet os de bedste værktøjer - du kan se det på vores spil. Hans detaljerede forberedelse gør det lettere for os at slå modstanderne. 

Alaba reflekterede samtidig over, om Guardiolas afsked til sommer vil påvirke Bayern-profilerne. 

- Om Guardiolas afgang vil påvirke os? Vi har mål og drømme, som alle vil arbejde hårdt for at opnå. Vi har ikke meget plads i hovedet til at bekymre os om andre ting. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?