Alt er ved det gamle: Lewandowski bombede videre mod Ingvartsen og co.

Robert Lewandowski scorede, selvfølgelig, det afgørende mål, da Bayern München vandt 1-0 mod Union Berlin, der havde Marcus Ingvartsen i startopstillingen.

Mange ting i fodboldens og virkelighedens verdener er vendt op og ned i denne tid, men to ting er, som de plejer: Robert Lewandowski scorer, og Bayern München vinder.

Begge dele skete søndag aften, da de tyske rekordmestre var på besøg i Berlin, hvor Union havde danske Marcus Ingvarsen i startopstillingen. Der var spillet godt 40 minutter, da Lewandowski bragte gæsterne foran.

Kort forinden sendte selvsamme Lewandowski et indlæg ind i feltet, som Neven Subotic stoppede. Da han skulle sparke bolden væk, overlistede Leon Goretzka ham dog, så i stedet for at losse bolden væk sparkede Subotic sin modstander ned.

Robert Lewandowski omsatte straffesparket til sit 26. sæsonmål i sin 24. Bundesliga-kamp. Dermed fortsatte han, hvor han slap, da han blev skadet i slutningen af februar og missede de to sidste spillerunder, inden Bundesligaen gik på coronapause.

Bayern München fastholdt føringen, indtil Benjamin Pavard fordoblede den med ti minutter tilbage af kampen. Han scorede ved at heade Joshua Kimmich' hjørnespark i nettet. 2-0.

Med sejren fastholder Bayern føringen i toppen af Bundesligaen. Den er på fire point, nøjagtig som den var, før den nærmeste forfølger, Borussia Dortmund, bankede Schalke 04 lørdag.

Union Berlin må derimod se sig overhalet af bysbørnene Hertha, der vandt 3-0 ude mod Hoffenheim i går. Marcus Ingvartsen og co. har dog stadig syv point ned til den 16. plads, der betyder nedrykningsplayoff.