• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicklas Grodt Degn

Arjen Robben stopper karrieren

Foto: Getty Images

Den hollandske fløjspiller Arjen Robben fortsætter ikke sin aktive spillerkarriere efter bruddet med Bayern München.

Af Nicklas Grodt Degn

En stor fodboldkarriere er slut. Arjen Robben lægger støvlerne på hylden. Det bekræfter den hollandske fløjspiller overfor det hollandske medie ad.nl.

Den 35-årige hollænders kontrakt med Bayern München udløb ved udgangen af juni. Og selvom det var kendt, at han ikke ville fortsætte i den tyske storklub var det uvist, hvad næste skridt i Robbens karriere ville være. Indtil nu.

Det blev dermed til en præcis 18 år lang aktiv karriere for Robben, der fik sin første seniorkontrakt i FC Groningen i 2001. Siden gik turen over PSV til Chelsea, Real Madrid og altså Bayern München, der fik glæde af den hurtige hollænder i 10 sæsoner.

Samtidig blev det til 96 landskampe for Holland og 37 mål.

Robben vandt Champions League med Bayern München i 2013. Han blev derudover tysk mester otte gange, engelsk mester to gange, samt spansk og hollandsk mester én gang hver især.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.