• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Johnny Wojciech Kokborg

Arsenal-emne vil ikke udelukke Bayern

Arsenal-emne vil ikke udelukke Bayern
Illustration

Schalke 04s Julian Draxler vil ikke afvise et skifte til rivalerne fra Bayern München. 

Af Johnny Wojciech Kokborg

Julian Draxler har længe været sat i forbindelse med Arsenal, men på det seneste er Pep Guardiolas Bayern München dukket op i rygtestrømmen. Og det er på trods af rivaliseringen mellem Schalke og Bayern. 

Draxler vil dog ikke afvise noget og nævner selv eksemplet Manuel Neuer, der startede i Schalke, men endte hos Bayern München, hvor han længe måtte kæmpe for at vinde fansene over på sin side.

- Se, hvad der skete med Manuel Neuer. Han var hundrede procent sikkert på, at han aldrig ville tage til Bayern, men efter at have spillet som professionel i fem år ændrede tiden hans mening. Jeg kan heller ikke sige, hvad jeg vil tænkte om fem, seks eller måske om ti år. Og når du udelukker noget fuldstændigt, og du så ender med at spille, hvor ingen ønsker at se dig, er responsen massiv, siger Draxler til avisen Der Westen.

Draxler har en frikøbsklausul på 45 millioner euro, 335 millioner kroner, som han mener er en god ting både for ham og Schalke. 

- Det er godt for Schalke, fordi klubben ikke skal lade mig gå billigt og i værste tilfælde får de stadig penge for mig. Og for mig er det godt, fordi jeg kan træffe min egen beslutning, hvis en klub vælger at betale pengene for mig og jeg ønsker en ny udfordring, siger han videre.

Draxler og Schalke møder i morgen Real Madrid i kampen om en plads i Champions League-kvartfinalerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus