2016-03-10 18:00
Foto: Michael Probst/Polfoto

Pierre-Emerick Aubameyang var i 2012 tæt på at skifte til Borussia Dortmund, men afviste til sidst, da den engelske klubs ageren blev mystisk.

Borussia Dortmund har en stærk evne til at skabe store navne på samlebånd. Dette har den tyske klub atter formået med offensivkortet Pierre-Emerick Aubameyang. En spiller der kom til Bundesligaen fra Saint-Etienne i 2012, og som især i denne sæson har været livsfarlig for enhver modstander. 

Det var dog tæt på, at den engelske Premier League var blevet destinationen for Aubameyang. Det afslører spilleren nu selv, der i 2012 var tæt på at skifte til Tottenham. Så tæt at parterne sad i de afsluttende forhandlinger, men her undrede London-klubbens opførsel så meget, at Aubameyang valgte at sige nej: 

- Da det hele var ved at slutte, blev det en smule underligt. Jeg brød mig ikke rigtig om den måde, klubben gjorde tingene på. Hvis Tottenham nogensinde skulle finde på at komme tilbage om byde på mig, ville jeg sige nej, siger Pierre-Emerick Aubameyang til The Guardian. 

Netop Tottenham møder Aubameyang og Borussia Dortmund i Europa League i den kommende runde, hvor et stort opgør er i vente. Begge mandskaber indtager andenpladsen i deres liga efter en stor sæson. Tottenham dog med de bedste muligheder titel på nuværende tidspunkt. 

SENESTE NYT...
OP | NED