• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Avis: Engelsk kvintet lurer på Thomas Delaney

Foto: Werder Bremen/Twitter

Hele fem klubber fra England lurer på Werder Bremens danske profil Thomas Delaney. Midtbanespillerens agent var i fredags til møde med ledelsen i Bundesliga-klubben.

Af Ole Hoffskov

Thomas Delaney var ombeljet, da han spillede i FC København, og han er ombejlet i Werder Bremen. 

Bild skriver mandag formiddag, at hele fem klubber fra England lurer på Thomas Delaney, og at den danske midtbanespiller kan være fortid på Weserstadion til sommer, forstærkes kun af, at Delaneys agent, Michael Stensgaard, fredag aflagde ledelsen i Werder Bremen et visit. Stensgaard forklarede efterfølgende til tyske medier, at der blot var tale om et hyggevisit, fordi han var i nærheden, og at der også blev snakket om andre spillere end Thomas Delaney.

Under alle omstændigheder vil rygterne florere hele sommeren, og Werder Bremens sportsdirektør, Frank Baumann, medgiver da også, at den tidligere FCK-anfører kan skifte til en større adresse i transfervinduet.

- Thomas har fortalt os, at han føler sig meget tilpas her. Men hvis der kommer et stort tilbud til sommer, vil han også gerne tage imod det, siger sportsdirektøren til Bild.

Hovedpersonen selv tager det i første omgang stille og roligt, og derfor kunne han heller ikke give noget klart svar, da tyske journalister lørdag ville høre, om hjemmekampen mod Bayer Leverkusen var hans sidste på Weserstadion.

- Jeg ved det ikke. Jeg vil gerne være ærlig, for ellers kan det tolkes som manglende respekt for klubben. Der sker det, der sker, lød det fra Delaney efter nulløsningen mod Bayer Leverkusen.

Thomas Delaney kom til Werder Bremen i januar 2017.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.