• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Avis: Tyske vicemestre ind i kampen om Thomas Delaney

Foto: Werder Bremen/Twitter

Schalke 04 har meldt sig ind i kampen om brandvarme Thomas Delaney, skriver Kicker.

Af Ole Hoffskov

Thomas Delaney ligner en mand, der forlader Werder Bremen i løbet af sommerens transfervindue. Spørgsmålet er bare, hvor den danske landsholdsspiller skal hen.

De fleste pile har peget mod England, hvor Thomas Delaney efterhånden er blevet sat i forbindelse med en del klubber, men hvis man skal tro Kicker, har Schalke 04 et håb om at fastholde danskeren indenfor den tyske grænse og iklæde ham en blå trøje. 

De tyske vicemestre har ifølge Kicker et godt øje til Thomas Delaney, der har imponeret for Werder Bremen i Bundesligaen, men den største udfordring er prisen. Det har tidligere været fremme, at Werder Bremen kræver i omegnen af 165 millioner kroner for den tidligere FCK-spiller, og det er nok lige i overkanten for Schalke 04.

Frank Baumann, der er sportschef i Werder Bremen, bekræftede tidligere på ugen, at man lige nu er i forhandlinger om et salg af Thomas Delaney, men han nævnte ikke konkrete klubber i den forbindelse.

Hovedpersonen selv håber at have fremtiden på plads inden VM, men han er også klar over, at en transfer kan være en sag med mange knuder, der skal vikles op.

- Jeg skal ikke væk fra Bremen for at tage et skridt ned sportsligt og et skridt op økonomisk. Det kommer ikke til at ske. Det skal være det rigtige skridt for mig, og det bliver jo også nødt til at være et økonomisk skridt op, hvis Werder skal være tilfredse med en pris. Det er den svære kunst at se, om alle parter kan blive enige, sagde Delaney i mandags til BT.

Danskeren har kontrakt med Werder Bremen frem til juni 2021. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.