• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Bænket Parkhurst overvejer klubskifte

Bænket Parkhurst overvejer klubskifte
Illustration

Michael Parkhurst forlod FCN til fordel for Augsburg, men her er succesen udeblevet for den amerikanske landsholdsspiller.

Af Ole Hoffskov

For godt et år siden skålede Michael Parkhurst i champagne med resten af FC Nordsjælland-mandskabet for at fejre det danske mesterskab, klubben lige havde vundet, og senere stod den på kampe i Champions League for den amerikanske forsvarsspiller.

Nu er virkeligheden en ganske anden for Michael Parkhurst, der ved årsskiftet forlod FCN på en fri transfer til fordel for Bundesliga-klubben Augsburg.

Det er nemlig ikke blevet til mere end 138 minutter på banen i hele foråret for amerikaneren. Disse minutter er blevet fordelt over to kampe, og det vil sige, at Parkhurst har set 15 Bundesliga-kampe fra bænken eller tribunen i Augsburg.

Det har han ikke lyst til i endnu en sæson, og derfor trækker det op til et klubskifte for den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der ellers har kontrakt med Augsburg frem til 2015.

- Det har været hårde seks måneder for mig. Da jeg havde en chance for at spille mig på holdet, blev jeg syg. Efter det kunne jeg ikke kæmpe mig vej tilbage i startopstillingen, siger Michael Parkhurst til Kicker og fortsætter:

- Bundesligaen har gode stadions, en god atmosfære, og standarden er høj uge efter uge. Jeg er glad for at være en del af ligaen. Men det er ikke nemt for mig. Jeg ved ikke, om det kan fortsætte, og jeg må tænke over, hvad jeg nu skal foretage mig. Jeg vil gerne være fast mand på det amerikanske landshold, og det kan kun lade sig gøre, hvis jeg får mere spilletid.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Michael Parkhursts agent Allan Bak Jensen, men han har indtil videre ikke været at træffe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus