Bayern bankede FC Köln efter drømmestart

Bayern München sikrede sig en overbevisende sejr i Bundesligaen søndag eftermiddag.

Bayern München fik en sand drømmestart, da de søndag eftermiddag hentede en storsejr over FC Köln i Bundesligaen.

Og drømmestart er måske endda en underdrivelse. Efter 12 minutter havde Bayern München nemlig allerede fået netmaskerne til at blafre hele tre gange og havde dermed sikret sig en stor føring.

Først var det topscorer Robert Lewandowski, der kunne sende bolden i mål med en afslutning fra en skarp vinkel i det tredje minut. Det var polakkens 23 mål på 22 kampe i Bundesligaen i denne sæson.

To minutter senere fordoblede Kingsley Coman føringen med en afslutning fra tæt hold, og i det 12. minut gjorde Serge Gnabry det til 3-0 efter et hjørnespark.

Serge Gnabry udbyggede føringen endnu engang i anden halvleg, da han scorede et flot mål fra kanten af feltet.

FC Köln kom ikke i nærheden af at lave et comeback, men de fik pyntet på resultatet, da Mark Uth reducerede i det 70. minut. Det blev kampens sidste mål, og det sluttede 4-1 i Bayern Münchens favør.

Bayern München er dermed fortsat tophold i Bundesligaen, hvor de har ét point ned til RB Leipzig på andenpladsen.