Bayern besejrede Hoffenheim i intens premiere

Bayern München slog fredag aften Hoffenheim med 3-1 hjemme på Allianz Arena i sæsonpremieren i den tyske Bundesliga. VAR kom i fokus i opgøret.

De regerende mestre fra Bayern München tog fredag aften imod Hoffenheim i sæsonåbneren i den tyske Bundesliga. Det var et intenst opgør, hvor Hoffenheim bed fra sig, og hvor VAR kom i fokus.

Hjemmeholdet kom foran efter 23 minutters spil, da Thomas Müller steg til vejrs efter et hjørnespark fra Joshua Kimmich og pandede Bayern i spidsen.

Hoffenheim skulle dog komme på omgangshøjde efter 57 minutter. Adam Szalai modtog bolden på kanten af feltet, hvorefter han sled sig forbi Jerome Boateng og David Alaba, inden han køligt sendte den i nettet bag Manuel Neuer.

Efter 78 minutter fik Bayern München tildelt et straffespark. Robert Lewandowski brændte på Oliver Baumann, men Arjen Robben sparkede returen i nettet. Der blev dog dømt omspark efter VAR, da Arjen Robben løb for tidligt ind i feltet.

Anden gang var lykkens gang for Robert Lewandowski, da han sikkert scorede på sit omspark.

Bayern fik bolden i nettet igen efter 85 minutter, da Thomas Müller rettede en afslutning fra Leon Goretska i nettet. Müller dirregerede dog bolden med armen, og målet blev korrekt annulleret efter et gennemsyn i VAR.

Bayern skulle dog få sit 3-1 mål, da Arjen Robben i overtiden afgjorde kampen. Dermed kom de tyske mestre planmæssigt i gang, og klubbens nye træner, Robert Kovac, fik en sejr i sin Bundesliga-debut.