• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Bayern München benytter sig ikke af den købsoption, de har på James Rodriguez. Det sker efter spillerens eget ønske.

Af Nicklas Grodt Degn

James Rodriguez er snart fortid i Bayern München. Den colombianske stjerne forlader efter eget ønske den tyske storklub, når hans lejekontrakt udløber ved udgangen af juni.

Bayern München har ellers en købsoption på den offensive midtbanespiller, men den bliver ikke effekturet, fortæller Bayern Münchens direktør, Karl-Heinz Rummenigge.

- Det er en beslutning, der er blevet truffet, fordi han (James Rodriguez, red.) kom til mig efter sæsonafslutningen og bad os om ikke at benytte købsoptionen. Hans rådgiver (Jorge Mendes, red.) ringede også til mig i sidste uge, siger Rummenigge til tyske Sport1.

Rummenigge uddyber, at det ikke ville give nogen mening at udløse købsoptionen mod spillerens vilje.

James Rodriguez har været lejet ud til Bayern München fra Real Madrid i to sæsoner. Han skal altså som udgangspunkt tilbage til den spanske hovedstad, men om han også er der, når den nye sæson går i gang, er hverken be- eller afkræftet. Den 27-årige offensivstjerne kædes sammen med Juventus.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.