• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Bayern garanterer Rafinha-forlængelse

Bayern garanterer Rafinha-forlængelse
Illustration

Rafinha har været fast mand for Bayern München i denne sæson, og brasilianeren bliver belønnet med en ny kontrakt.

Af Ole Hoffskov

Bayern München råder over superstjerner som Arjen Robben, Franck Ribery, Philipp Lahm og Thomas Müller, og på den stjernehimmel lyser Rafinhas navn knap så klart. Alligevel har brasilianeren været en vigtig mand på Bayern-mandskabet i denne sæson.

Den 24. august sad højre backen på bænken i hele kampen, da Bayern München mødte Nürnberg i Bundesligaen, men ellers har han været på banen i samtlige Bayerns kampe i ligaen og Champions League i indeværende sæson. Han har med andre ord udviklet sig til lidt af en nøglespiller under Pep Guardiola.

Og nøglespillere vil de fleste klubber som bekendt gerne holde fast i, og sådan er det også i tilfældet med Rafinha. Derfor vil hans kontrakt, der i skrivende stund står til at løbe ud efter denne sæson, snart blive forlænget.

- Rafinha har accepteret sin rolle og er meget positiv. Han passer rigtig godt ind i truppen. Han har også udviklet sig rent sportsligt, så hans forlængelse er en selvfølge, siger Bayern Münchens sportschef Mattias Sammer til Kicker.

28-årige Rafinha har tidligere repræsenteret Cortiba, Schalke 04 og Genoa.

Superliga

Mere Superliga

Fokus