• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Bayern haler ind på Dortmund

Mesterskabskampen er stadig i live i Tyskland efter Dortmunds seneste pointtab.

Af Oliver Okstrøm

Bayern München fik hentet to point ind på Bundesligaførerholdet, Dortmund, lørdag. Sidstnævnte smed tidligere på en dagen en 3-0-føring mod Hoffenheim og spillede 3-3, hvilket gav Bayern muligheden for at hale lidt ind på dem.

Det var en chance, som de tyske mestre greb med en 3-1-sejr, da de stod overfor Schalke 04. Efter 12 minutters spil kom den bayerske storklub foran, da Jeffrey Bruma lavede selvmål for gæsterne på Allianz Arena.

Schalke lykkedes dog med at komme igen i kampen efter 25 minutter, da den purunge Kutucu afsluttede et perfekt kontrastød til 1-1, men det var langt fra noget, som kunne chokere München-maskinen.

Der skulle nemlig kun gå to minutter, inden Lewandowski havde gjort det til 2-1. Efterfølgende havde Schalke muligheder til at få udlignet igen, men i stedet var det Gnabry, der gjorde det til 3-1 for Bayern.

Sejren betyder, at Bayern München nu er fem point efter Thomas Delaney og Co, og i næste runde skal sydtyskerne møde Augsburg, mens Dortmund skal en tur til Nürnberg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus