• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Bayern-kvartet vil af med Niko Kovac

Bayern-kvartet vil af med Niko Kovac
Foto: Getty Images

Den tyske udgivelse Kicker peger nu på, at Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery og Thomas Müller er ude på at komme af med klubbens cheftræner Niko Kovac.

Af Oliver Okstrøm

I Bayern München har man i de seneste sæsoner vundet det ene tyske mesterskab efter det andet. I denne sæson ser det ud til, at de får hård modstand af Dortmund, der på nuværende tidspunkt på førstepladsen med fire point foran den sydtyske klub.

Senest blev det også til 1-1 mod Freiburg, som udlignede sent i kampen, og der er nu spekulationer om, hvorvidt der er utilfredshed med Bayerns cheftræner Niko Kovac i kulissen blandt spillerne. 

Det skriver den tyske udgivelse Kicker i hvert fald, som peger på, at der er fire spillere, som er meget træt af de metoder, som blandt andet handler om begrænset spilletid som følge af de rotationer, han laver.

De fire spillere skulle angiveligt være Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery og Thomas Müller, som står bag. Sidstnævntes kone har samtidig også været ude og kritisere Kovac på de sociale medier for at sætte sin mand på bænken mod Freiburg.

Robben skulle endvidere være ærgerlig over, at han er kommet i en mere perifær rolle, og den hollanske kantspiller har da også kun fået 90 minutter i de seneste 13 kampe.

Bayern skal i midtugen møde AEK Athen i Champions League, hvorefter de møder Thomas Delaneys Dortmund i en meget afgørende topkamp i Bundesligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.