• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Bayern måtte slide for sejren

Bayern måtte slide for sejren
Illustration

De måtte slide og slæbe for at få sejren, men til sidst lykkedes det for Bayern München, der som Dortmund og Bayer Leverkusen står noteret for tre sejre efter tre kampe.

Af Kenneth Jensen

Det holdt hårdt for Pep Guardiola, men den spanske manager kunne til sidst juble over en sejr i den tyske Bundesliga, da FC Bayern München hjemme på Allianz Arena måtte vente længe på føringsmålet i 2-0 sejren mod Nürnberg. Men til sidst kom den, efter at David Alaba i første halvleg havde misbrugt et straffespark for hjemmeholdet.

Målet til 1-0 blev sat ind af Franck Ribery 20 minutter før tid, og det var sikkert til stor lettelse for Pep Guardiola. 12 minutter før tid scorede Arjen Robben til 2-0 for Bayern München, der dermed holder trit med Dortmund i toppen af Bundesligaen med tre sejre i tre kampe.

I en af rundens øvrige kampe vandt Bayer Leverkusen 4-2 hjemme over Borussia Mönchengladbach, og dermed noterer Leverkusen sig også for tre sejre i tre kampe.

Leon Andreasen og Hannover vandt en god sejr på 2-1 hjemme over Schalke 04, der tidligt blev reduceret til 10 mand. Danskerklubben står noteret for seks point i tre kampe, Leon Andreasen kom ikke på tavlen for Hannover mod Schalke 04, selv om danskeren var med fra start. Jannik Vestergaard og Hoffenheim spillede 3-3 hjemme mod Freiburg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus