Bayern måtte slide for sejren

De måtte slide og slæbe for at få sejren, men til sidst lykkedes det for Bayern München, der som Dortmund og Bayer Leverkusen står noteret for tre sejre efter tre kampe.

Det holdt hårdt for Pep Guardiola, men den spanske manager kunne til sidst juble over en sejr i den tyske Bundesliga, da FC Bayern München hjemme på Allianz Arena måtte vente længe på føringsmålet i 2-0 sejren mod Nürnberg. Men til sidst kom den, efter at David Alaba i første halvleg havde misbrugt et straffespark for hjemmeholdet.

Målet til 1-0 blev sat ind af Franck Ribery 20 minutter før tid, og det var sikkert til stor lettelse for Pep Guardiola. 12 minutter før tid scorede Arjen Robben til 2-0 for Bayern München, der dermed holder trit med Dortmund i toppen af Bundesligaen med tre sejre i tre kampe.

I en af rundens øvrige kampe vandt Bayer Leverkusen 4-2 hjemme over Borussia Mönchengladbach, og dermed noterer Leverkusen sig også for tre sejre i tre kampe.

Leon Andreasen og Hannover vandt en god sejr på 2-1 hjemme over Schalke 04, der tidligt blev reduceret til 10 mand. Danskerklubben står noteret for seks point i tre kampe, Leon Andreasen kom ikke på tavlen for Hannover mod Schalke 04, selv om danskeren var med fra start. Jannik Vestergaard og Hoffenheim spillede 3-3 hjemme mod Freiburg.