• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Sloth

Bayern München-boss undskylder til Pep Guardiola

Efter lidt for offensive udmeldinger om at købe Manchester Citys Leroy Sané, har Bayern Münchens træner, Niko Kovač, nu sagt undskyld

Af Mikkel Sloth

Det er mere end almindelig kendt, at Bayern München er vilde efter at få fat på Manchester Citys Leroy Sané. Særligt fordi den tyske storklub har været meget bramfri i sine udmeldinger om den tyske kantspiller.

Senest lød det fra træner Niko Kovač, at han var sikker på, at en handel ville komme i stand. Men den udtalelse var dog alligevel at gå en tand for langt. I hvert fald skriver Goal, at Kovač har måtte ringe til Manchester City-træner Pep Guardiola og give en undskyldning.

- Vi (Bayern München, red.) har talt om det. Det var måske lidt for offensivt. Jeg har derfor talt med Pep og sagt undskyld. Jeg vil også gerne undskylde til klubben. Jeg vil holde mig fra at gøre det igen fremover, lyder undskyldningen fra Niko Kovač

Den kommer efter, at Bayern Münchens formand, Karl-Heinz Rummenigge, var ude og slå fast, at han ikke var glad for Kovač' udtalelser. Så trods den åbenlyse flirt med Sané, måtte der alligevel trækkes en streg i sandet efter trænerens udmelding.

Det ændrer dog ikke på, at Bayern München fortsat gerne vil have Leroy Sané til klubben, og de vil sandsynligvis fortsat bruge den resterende del af transfervinduet på at overtale Manchester City til at sælge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus