• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Bayern München forlænger kontrakten med tysk landsholdsspiller

Foto: Bayern München

Bayern München og Serge Gnabry er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2023.

Af Morten Jørgensen

Til sommer er en æra forbi i Bayern München, idet både Franck Ribery og Arjen Robben forventes at forlade klubben. En række unge spillere står dog klar til at tage over.

Én af de spillere er den 23-årige Serge Gnabry, som op til denne sæson vendte tilbage efter et succesfuldt lejeophold i Hoffenheim, og tyskeren har sidenhen spillet 29 kampe for Bayern München.

I den tyske storklub har man været meget tilfreds med, hvordan den tidligere Arsenal-spiller har præsteret, og det har nu ført til en kontraktforlængelse, så Serge Gnabry er at finde i Bundesliga-topklubben frem til sommeren 2023.

- Vi er glade for, at vi har sikret Serge på en langvarig kontrakt. Han har taget et stort skridt fremad i sin første sæson hos os. Serge er en af vores unge, vilde spillere, og han bliver en vigtig del af Bayern München i fremtiden. Vi er overbeviste om, at vi får meget sjov med ham, fortæller Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, til klubbens hjemmeside.

I sine 29 kampe for Bayern München har Serge Gnabry indtil videre scoret otte mål og leveret fem assists.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.