• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Bayern München forlænger med talentfuld hollænder

Bayern München har forlænget kontrakten med det hollandske talent Joshua Zirkzee.

Af Ole Hoffskov

Robert Lewandowski er i øjeblikket den ultimative målkonge i Bayern München, men der kommer én dag, hvor den 31-årige polak må overlade tronen, og sydtyskerne er så småt i gang med at køre kronprinsen i stilling.

I 2017 hentede Bayern München den unge hollænder Joshua Zirkzee til klubben, og han er stille og roligt ved at arbejde sig op. Torsdag har Bayern forlænget kontrakten med 18-årige Zirkzee, således parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2023.

- Joshua er et meget stort talent. Han klarer sig allerede godt på andetholdet, og vi vil forsøge at fortsætte udviklingen, så han forhåbentlig en dag kan tage skridtet til førsteholdstruppen, siger sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Joshua Zirkzee har i 19 kampe for Bayern Münchens U17-hold scoret 16 mål, mens det er blevet til 15 mål i 19 kampe for U19-holdet. For andetholdet, der huserer i 3. Liga, jagter han fortsat sin første scoring. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?