• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bayern München genoptager træning mandag

Foto: Getty Images

De tyske giganter vender tilbage til træningsbanen mandag.

Af Victor Risager

Efter et par uger uden træning vender Bayern Münchens spillere tilbage på træningsbanen mandag. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Som følge af coronavirus-pandemien har Bundesligaen været suspenderet siden 13. marts, og siden har der heller ikke været trænet i den tyske storklub. Ligaforbundet DFL opfordrede klubberne til at suspendere træningen indtil søndag 5. april.

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

I dag, mandag den 6. april, vender Bayern München-spillerne nu tilbage til træningsbanen, men de tager diverse forholdsregler. Spillerne bliver delt op i små grupper, meddeler Bayern.

- Førsteholdet i Bayern München vender tilbage til træning på Säbener Straße i små grupper mandag den 6. april. Dette sker i overensstemmelse med regeringens politik og de relevante myndigheder. Det siger sig selv, at alle hygiejnebestemmelser overholdes strengt, skriver klubben.

Desuden opfordrer Bayern München fans til at blive væk fra træningen.

Bayern München er på førstepladsen i Bundesligaen, som har ligget stille siden midten af marts. Det vides ikke, hvornår ligaen påbegyndes igen.  

Læs også:Bayern forlænger med succes-vikar

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.