• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Bayern München har ikke fået konkrete henvendelser på Boateng

Bayern München har gjort opmærksom på, at Jerome Boateng kan blive solgt denne sommer, men de tyske mestre har ikke modtaget et konkret bud endnu.

Af Morten Jørgensen

Det er ikke hver dag, at en klub fortæller, at en af profilerne kan få lov til at skifte klub.

Ikke desto mindre har det været tilfældet for nyligt i den tyske storklub, Bayern München, hvor Karl-Heinz Rummenigge åbent fortalte, at klubben vil give Jerome Boateng lov til at forhandle med andre klubber.

Indtil videre er Liverpool og Manchester United de to klubber, som hyppigst er sat i forbindelse den tyske landsholdsspiller, der i øjeblikket deltager ved VM i Rusland. Bayern München har dog endnu ikke modtaget et konkret bud på forsvarsspilleren. Det skriver det tyske fodboldmagasin, Kicker, ifølge Get German Football News

Ifølge den tyske avis, Bild, vil Bayern München kræve mellem 373 millioner kroner og 447 millioner kroner for Jerome Boateng, der tidligere har spillet for Hertha Berlin, Hamburger SV og Manchester City.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...