Bayern München lægger pres på Dortmund med comeback-sejr

Bayern München vendte 1-2 til 3-2 mod Ausburg og er dermed kun to point efter Dortmund i Bundesligaen. Kingsley Coman blev dobbelt målscorer, mens David Alaba blev matchvinder.

Bayern München fik en gave i sidste weekend i jagten på at indhente Dortmund i Bundesligaen, da Thomas Delaney og co. smed 3-0 på et kvarter og spillede 3-3 mod Hoffenheim.

Dermed kunne de forsvarende mestre næsten lukke hullet op til Dortmund med en sejr i Augsburg i fredagens Bundesliga-kamp.

Det startede dig skidt mod bundholdet, der tog føringen inden for det førte minut, da Leon Goretzka var uheldig at sende bolden i eget net. Bayern svarede dog stærkt igen, da Kingsley Coman kom først på bolden efter et flot indlæg til bagerste stolpe af Joshua Kimmich.

Få minutter senere tog værterne dog føringen igen, da Dong-Won Ji sendte bolden i nettaget fra cirka 13 meter efter skidt forsvarsspil af Bayern.

Men favoritterne genvandt fatningen, og i første halvlegs sidste sekunder var Koman igen på pletten, så holdene gik til pause med 2-2.

Bayern kom bedst ud til anden halvleg og tog føringen efter små ti minutter. Efter et fint angreb befandt David Alaba sig fri i feltet og sendte et fladt projektil i nettet forbi en sagesløs keeper

Resten af kampen blev kontrolleret hjem af Bayern, der aldrig tillod værterne at lægge et tryk. Robert Lewandowski burde have afgjort kampen endeligt, men polakken manglede sin sædvanlige skarphed foran målet.

Bayern München holdt dog stand og er med 3-2-sejren blot to point efter Dortmund, der søndag gæster Nürnberg.