Bayern München skuffede i sæson åbner

Bayern München og Hertha Berlin spillede 2-2 i Bundesligaens første kamp i sæsonen 2019/2020

Fredag aften var der lagt op til fest i München da sidste sæsons mestre, Bayern, skulle tage tre stensikre point mod sidste sæsons nummer 14 Hertha Berlin - sådan gik det dog ikke helt og festen udeblev.

Kampen startede som man kunne forvente, hvor den bomstærke angriber Robert Lewandowski efter 24 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0, og så lignede det en målfest for hjemmeholdet.

Men gæsterne ville det anerledes. Blot 12 minutter efter føringsmålet var Lukebakio på pletten, da han sendte en afslutning af sted mod målet, som noget heldigt blev rettet af, 1-1.

Men Hertha var ikke færdige endnu. To minutter efter udligningen fik Marko Grujic en fantastisk stikning i dybden, som han stensikkert udnyttede til endnu en scoring, og så kunne de undertippede gå til pause med en føring.

I anden halveg sad Bayern München tungt på spillet, hvilket udmyntede sig i en scoring efter cirka en times spil, hvor Lewandowski i bogstaveligste forstand igen var på pletten. Polakken udnyttede et straffespark, og så var det ellers stormløb mod Herthas mål.

Men gæsterne holdt ud, og i stedet for en Bayern fest, så kunne den debuterende Hertha træner, Ante Covic, overraskende juble over et fantastisk resultat for klubben.