• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Friis Daugbjerg

Bayern München skuffede i sæson åbner

Foto: Getty Images

Bayern München og Hertha Berlin spillede 2-2 i Bundesligaens første kamp i sæsonen 2019/2020

Af Anders Friis Daugbjerg

Fredag aften var der lagt op til fest i München da sidste sæsons mestre, Bayern, skulle tage tre stensikre point mod sidste sæsons nummer 14 Hertha Berlin - sådan gik det dog ikke helt og festen udeblev.

Kampen startede som man kunne forvente, hvor den bomstærke angriber Robert Lewandowski efter 24 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0, og så lignede det en målfest for hjemmeholdet.

Men gæsterne ville det anerledes. Blot 12 minutter efter føringsmålet var Lukebakio på pletten, da han sendte en afslutning af sted mod målet, som noget heldigt blev rettet af, 1-1.

Men Hertha var ikke færdige endnu. To minutter efter udligningen fik Marko Grujic en fantastisk stikning i dybden, som han stensikkert udnyttede til endnu en scoring, og så kunne de undertippede gå til pause med en føring.

I anden halveg sad Bayern München tungt på spillet, hvilket udmyntede sig i en scoring efter cirka en times spil, hvor Lewandowski i bogstaveligste forstand igen var på pletten. Polakken udnyttede et straffespark, og så var det ellers stormløb mod Herthas mål.

Men gæsterne holdt ud, og i stedet for en Bayern fest, så kunne den debuterende Hertha træner, Ante Covic, overraskende juble over et fantastisk resultat for klubben. 

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.