Bayern München tabte til Leverkusen på eget græs

Bayern München snublede i topkampen af Bundesligaen lørdag aften.

RB Leipzig vandt lørdag eftermiddag over Paderborn i Bundesligaen, og for at følge med i toppen af Bundesligaen skulle Bayern München også vinde over Bayer Leverkusen lørdag aften.

Det lykkedes imidlertid ikke for Bayern München, der indkasserede deres første nederlag, siden Hansi Flick overtog cheftrænertjansen tidligere på måneden. Bayer Leverkusen vandt nemlig 2-1.

Allerede efter ti minutter kom Bayer Leverkusen foran, da Leon Bailey scorede. Kevin Volland sendte jamaicaneren i dybden, og i en en-mod-en-situation med Manuel Neuer svigtede Bailey ikke.

Føringen holdt i knap 25 minutter, før Bayern München bragte balance i regnskabet. Med et hårdt spark fra kanten af feltet sendte Thomas Müller bolden forbi Lukas Hradecky i Leverkusen-målet.

Minuttet efter var Bayern München dog igen bagud, og igen var Leon Bailey manden bag, da han scorede efter et veleksekveret kontraangreb.

Bayern München jagtede efterfølgende udlignede og fremtvang et par fantastiske redninger af den tidligere Superliga-keeper Lukas Hradecky. Det blev også sværere for Leverkusen, da forsvarsspilleren Jonathan Tah blev udvist ti minutter før tid.

Det lykkedes dog ikke for Bayern München at sende udligningen i mål, og Bayer Leverkusen løb med sejren. Dermed er Bayern München aktuelt nummer fire i Bundesligaen, mens Bayer Leverkusen er nummer syv.