• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bayern München tabte til Leverkusen på eget græs

Bayern München snublede i topkampen af Bundesligaen lørdag aften.

Af Victor Risager

RB Leipzig vandt lørdag eftermiddag over Paderborn i Bundesligaen, og for at følge med i toppen af Bundesligaen skulle Bayern München også vinde over Bayer Leverkusen lørdag aften.

Det lykkedes imidlertid ikke for Bayern München, der indkasserede deres første nederlag, siden Hansi Flick overtog cheftrænertjansen tidligere på måneden. Bayer Leverkusen vandt nemlig 2-1.

Læs også:Tysk stjernefrø om Bayern-rygter: Med dem kan man ikke gå galt i byen

Allerede efter ti minutter kom Bayer Leverkusen foran, da Leon Bailey scorede. Kevin Volland sendte jamaicaneren i dybden, og i en en-mod-en-situation med Manuel Neuer svigtede Bailey ikke.

Føringen holdt i knap 25 minutter, før Bayern München bragte balance i regnskabet. Med et hårdt spark fra kanten af feltet sendte Thomas Müller bolden forbi Lukas Hradecky i Leverkusen-målet.

Læs også:Dortmund tilbage på sejrssporet efter vanskelig kamp mod Hertha

Minuttet efter var Bayern München dog igen bagud, og igen var Leon Bailey manden bag, da han scorede efter et veleksekveret kontraangreb.

Bayern München jagtede efterfølgende udlignede og fremtvang et par fantastiske redninger af den tidligere Superliga-keeper Lukas Hradecky. Det blev også sværere for Leverkusen, da forsvarsspilleren Jonathan Tah blev udvist ti minutter før tid.

Det lykkedes dog ikke for Bayern München at sende udligningen i mål, og Bayer Leverkusen løb med sejren. Dermed er Bayern München aktuelt nummer fire i Bundesligaen, mens Bayer Leverkusen er nummer syv.

Læs også:Hoffenheim snublede i slutminutterne – RB Leipzig slog oprykkere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.