Bayern München vinder top-kamp

De forsvarende tyske mestre, Bayern München, vandt fredag aften 2-1 på udebane over Bayer Leverkusen.

Der var topkamp i den tyske Bundesliga, da turneringen atter var i gang efter et nogle ugers kombineret jule-og vinterferie.

Fredag aften mødtes Bayer Leverkusen og Bayern München i en duel mellem nummer fjerde- og førstepladsen, og det var udeholdet, der trak det længste strå.

Kampens dommer, Daniel Siebert, sørgede for at holde spillerne i kort snor, og efter en lille halv times tid, havde han uddelt tre gule kort - to til hjemmeholdet og et til udeholdet.

Det lykkedes Bayern München at bringe sig foran, da spanske Javi Martinez kom først på en ripost og fik bolden i mål.

Anden halvleg var bare fire minutter gammel, da Franck Ribery fordoblede føringen efter et flot aflevering fra James Rodrigues.

Leverkusen kom tilbage i kampen med tyve minutter igen. Kevin Volland driblede sig igennem München-forsvaret og fra kanten af feltet, reducerede han til 1-2.

Ligemeget hjalp det, da hjemmeholdet ikke formåede at score yderligere. I stedet kunne James Rodriguez lukke kampen i dommerens tillægstid, efter en scoring på et vidunderligt frispark.

Sejren betyder, at Bayern München topper Bundesligaen med 44 point - 14 point flere end Schalke 04 på andenpladsen, der dog har en kamp i baghånden.