• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Bayern-præsident: Ronaldo er lidt for gammel for os

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at blive aktuel for Bayern München. Dertil er portugiseren simpelthen for gammel, lyder meldingen.

Af Morten Jørgensen

Selvom Cristiano Ronaldo er fyldt 35 år, scorer han fortsat mål på samlebånd for Juventus. Men alderen er åbenbart et problem for Bayern München.

Efter en af portugiserens biler forleden blev registreret i delstaten Bayern, opstod der løse rygter om, hvorvidt han kunne være på vej til den tyske storklub. Det rygte blev dog hurtigt skudt til jorden af præsidenten i klubben, som også forklarede hvorfor.

- Selvfølgelig er der mange navne, der sættes i forbindelse med os i pressen. Men Ronaldo er lidt for gammel for os, siger Herbert Hainer til TZ.

Cristiano Ronaldo har i løbet af sin karriere både været en kæmpe stjerne i både Premier League, La Liga og Serie A, men han har aldrig spillet i Bundesligaen.

På nuværende tidspunkt er han nummer to på topscorerlisten i Serie A med 19 scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.