Bayern prygler Gladbach og indhenter Dortmund

Bayern München har fået fart i skøjterne i topkampen i Bundesligaen, og de har nu indhentet danskerklubben Dortmund.

Det så længe ud til, at Borussia Dortmund, der blandt andet har Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen i truppen, skulle bryde Bayern Münchens dominans i den tyske Bundesliga, men nu har sydtyskerne indhentet Dortmund, som fredag tabte til Augsburg.

Det gjorde Bayern München ved at vinde med 5-1 på udebane over rivalerne fra Gladbach, hvor de tyske mestre virkelig fik sat en tyk streg under, at de også er værd at regne med i topkampen i denne sæson.

Det blev allerede til 1-0 for Bayern efter blot to minutter, da Javi Martinez scorede et af hans sjældne mål, da han pandede bolden i kassen efter et præcist hjørnespark fra colombianske James Rodriguez.

Herefter var det Thomas Müller, der fordoblede føringen, inden Strindl fik reduceret for Gladbach inden pausen. Men i anden halvleg gik der igen kun to minutter, inden bolden lå i netmaskerne bag Gladbach-defensiven. Denne gang ved Robert Lewandowski - og så stod der 3-1.

Serge Gnabry lukkede kampen med et kvarter tilbage af kampen, da han fik sendt en ripost i mål, og i kampens overtid sørgede Robert Lewandowski for at de medrejsende Bayern-fans fik lidt af juble over, inden de skulle fra stadion.

Bayern har nu hentet ni point ind på Dortmund i topkampen, og i næste runde skal mestrene møde Wolfsburg.